FIFTY THREE BY THE SEA Restaurant Week 2018 Menu
終了

フィフティスリー バイ・ザ・シー、レストランウィーク2018年 メニュー

FIFTY THREE BY THE SEA Restaurant Week 2018 Menu
2018.11.09 11:00 - 2018.11.18 22:00

毎年11月に公開されるレストランウィークハワイは今年で11周年を迎えます。
11月9日〜11月18日だけスペシャルメニューを楽しめます!

おすすめターゲット
景観項目
使用可能クレジットカード
  • VISA
  • AMERICAN EXPRESS
  • Master Card
  • JCB
  • その他、お問い合わせください
会場
開催日時
2018.11.09 11:00 ~ 2018.11.18 22:00
ウェブサイト
http://53bythesea.com
電話番号
808-536-5353
日本語応対詳細
日本人スタッフがいます
定休日
月 火 水 木 金 土 日
料金目安
$35、$75

詳細情報

RESTAURANT WEEK HAWAII
LUNCH MENU

STARTER
Pipikaula & Goat Cheese Mousse
Sumida Farms Watercress and Ho Farms Tomato Salad

Choice of Main Course
Seafood Fettuccini
Scallop, Kauai Shrimp, Opah
Corn, Eryngii Mushrooms, Sea Asparagus, Umami Butter

or

Braised Makaweli Beef Top Blade
Macadamia Nut Rice, Homemade Spicy Kochoojang-Hoisin Sauce

Dessert
Hawaiian Pavlova with Hanaoka Lilikoi Sauce
Lilikoi Sorbet, Vanilla Cream, Seasonal Fruits and Berries

$35, plus tax and service

RESTAURANT WEEK HAWAII
DINNER MENU

FIRST COURSE
Ginger-Lime Kampachi Ceviche
Coconut, Aji Amarillo, Sweet Potato, Coriander

SECOND COURSE
Rolled Jumbo Lump Crab Cake
Pineapple, Heart of Palm, Cilantro

MAIN COURSE
Seared Ahi and King Crab
Kai Choi Tsukemono, Tomatoes, with Lemon Tobiko Beurre Blanc

or

Seared Beef Tenderloin
XO Mashed Potatoes, “Ketchup” Sauce, Garlic Gai Lan

DESSERT
Waialua Chocolate Terrine
Big Island Yuzu Confit, Spiced Guava Ice Cream

$75, plus tax and service

http://www.restaurantweekhawaii.com/restaurant/53bythesea