Restaurant Week 2018 Menu
終了

タオルミーナ、レストランウィーク2018年 メニュー

Restaurant Week 2018 Menu
2018.11.09 11:00 - 2018.11.18 11:00

毎年11月に公開されるレストランウィークハワイは今年で11周年を迎えます。
11月9日〜11月18日だけスペシャルメニューを楽しめます!

おすすめターゲット
使用可能クレジットカード
  • VISA
  • AMERICAN EXPRESS
  • Dineres Club International
  • Master Card
  • JCB
会場
開催日時
2018.11.09 11:00 ~ 2018.11.18 11:00
ウェブサイト
http://taorminarestaurant.com/jp/
電話番号
808-926-5050
日本語応対詳細
日本人スタッフがいます
定休日
月 火 水 木 金 土 日
料金目安
$35−$75

詳細情報

RESTAURANT WEEK HAWAII
FOUR-COURSE LUNCH MENU

Antipasto
Kona Kampachi Carpaccio
Kampachi (Amberjack) carpaccio with pear vinaigrette, microgreens and local ogo

Pasta choice
Mentaiko
Spaghetti with cod roe, mixed mushrooms and shiso topping with Japanese seaweed

OR

Siciliana
Spaghetti with homemade beef ragu sauce, lightly spiced, spinach, garlic, hint of balsamic

Main
Prime Filet Mignon
USDA Prime tenderloin, grilled vegetables with balsamic reduction

Dolce
‘Fantasia’
Chef Hiro’s Seasonal dessert

$35 per person

RESTAURANT WEEK HAWAII
“TRINACRIA COLLECTION”
A FIVE-COURSE DINNER MENU

Inizia
“Beginning”
Sweet corn mousse, consummé jelly, seared fresh sea urchin finished with Osetra caviar

Antipasto
“Odyssey”
Herb crusted Kona abalone with anchovy lemon butter

Primo Piatto
(Please select one pasta from below)

Granchio
Fresh pasta fettuccine crab meat in a lightly spiced tomato cream sauce

OR

Tartuffo fresco
Fresh fettuccine carbonara with seasonal truffles, pancetta, mixed mushrooms, poached egg

Second Piatto
USDA Prime Tenderloin with balsamic reduction

Dolce
“Grand Finale”
’Fantasia’ Chef Hiro’s Seasonal dessert

$75 per person

http://www.restaurantweekhawaii.com/restaurant/taormina